Bestrating

U kunt J. van Aanholt Grond- en straatwerk inschakelen voor verschillende soorten bestrating. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

  • Sierbestrating
  • Projectbestrating
  • Reconstructieprojecten
  • Nieuwbouwprojecten 

Indien u interesse heeft en benieuwd bent naar een passende en scherpe offerte, kunnen wij geheel vrijblijvend een afspraak maken om uw wensen op papier te zetten.

Sierbestrating

Om uw tuin een eigen karakter te geven, zijn er legio mogelijkheden. Wij van J. van Aanholt Grond- en straatwerk geven u graag advies over de mogelijkheden in verschillende stijlen en materialen.

Projectbestrating

Bedrijfspanden of appartementencomplexen worden door ons compleet aangelegd, straatwerk inclusief grondwerk, riolering en kolken.

Reconstructieprojecten

Projecten van deze aard brengen vaak een hoge moeilijkheidsgraad met zich mee, doordat er vaak met tijdsdruk, verkeer, nachtwerk en dergelijke factoren rekening gehouden moet worden. Wij van J. van Aanholt Grond- en straatwerk zijn flexibel en kunnen met grote mankracht opereren, dit is onze kracht, waardoor wij dit soort projecten tot een positief resultaat brengen.

Nieuwbouwprojecten

Op nieuwbouwprojecten zijn wij goed ingericht, deze projecten worden machinaal uitgevoerd, het machinale park is dan ook goed uitgerust met een grote verscheidenheid in hulpstukken, bestratingsklemmen, minishovels en mobiele kranen.

Speciale projecten

Er zijn projecten waar bijzondere elementen worden gebruikt, zoals basalton in de dijkverzwaring en in rotondes, verder natuursteenkeien, zoals kinderkoppen of Portugese keien. Ook hiervoor kunt u terecht bij J. van Aanholt grond- en straatwerk. 

Meer informatie of offerte aanvragen?

Neem contact op