Tuinaanleg

U kunt J. van Aanholt Grond- en straatwerk inschakelen voor verschillende soorten grondwerk . Hierbij kunt u denken aan onder andere:

  • Schuttingen
  • Vlonders
  • Vijvers
  • Beplantingen
  • Graszoden
  • Tuinhuisjes

Indien u interesse heeft en benieuwd bent naar een passende en scherpe offerte, kunnen wij geheel vrijblijvend een afspraak maken om uw wensen op papier te zetten.

Schuttingen

Schuttingen plaatsen is een precies werkje, waarbij richting en hoogte van belang zijn. Dit wordt door onze vakmannen vakbekwaam en volgens uw wensen uitgevoerd.

Vlonders

Vlonders bouwen is een tijdrovende en nauwkeurige bezigheid. Onze timmerkracht is daarin zeer behendig en secuur, . Hij creëert precies wat u graag gerealiseerd wilt hebben.

Tuinhuisjes

Mocht het toch nog zo zijn dat u een verlaten plekje over heeft, dan is een gezellig tuinhuisje een mogelijkheid om deze leegte in te vullen. Het plaatsen van een gezellig tuinhuisje is voor ons geen probleem.

Vijvers

Aanleg van een vijver vergt het nodige meet- en uitzetwerk, in combinatie met handigheid om sterkte in de wanden van de vijver te verkrijgen. Vaak wordt hier te licht over gedacht, wat nare consequenties tot gevolg heeft. Verzakkingen is een vaak voorkomend geval. Met J. van Aanholt grond- en straatwerk hoeft u uzelf hier geen zorgen over te maken. 

Beplanten

Beplanten is een vak apart. De plantenman van J. van Aanholt grond- en straatwerk geeft u een goed advies over het doen en laten van uw flora.

Graszoden

Een tuin is pas compleet als deze, indien van toepassing, voorzien is van gras. Een goede optie is om graszoden te gebruiken in plaats van graszaad. Dit is een snelle, duurzame manier om uw droomtuin af te ronden.

Meer informatie of offerte aanvragen?

Neem contact op