Werkwijze

Bij J. van Aanholt grond- en straatwerk kunt op een professionele werkwijze rekenen. Deze bestaat altijd uit minimaal de volgende stappen:

  • Kennismaking
  • Uitvoering
  • Garantie

Indien u interesse heeft en benieuwd bent naar een passende en scherpe offerte, kunnen wij geheel vrijblijvend een afspraak maken om uw wensen op papier te zetten.

Kennismaking

Om een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te verkrijgen van uw wensen, is een degelijke voorbereiding nodig. Persoonlijk komen we bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en te overleggen.

Het is belangrijk dat u als opdrachtgever een goed en betrouwbaar advies krijgt, waar u een goed gevoel aan over houdt.

De offerte heeft u uiterlijk vijf dagen na het kennismakingsbezoek in uw bezit, waarbij uiteraard altijd nog de mogelijkheid bestaat om vragen te stellen of aanpassingen te maken.

Uitvoering

Nadat akkoord voor het project is gegeven, maken we een afspraak te beginnen met de werkzaamheden. Dit gebeurt altijd in goed overleg met u. Ook tijdens de uitvoering is er ruimte voor overleg.

Garantie

Nadat de werkzaamheden zijn afgerond, wordt er een opname gemaakt. Blijkt dat er toch wat onvolmaaktheden zijn, worden deze uiteraard aangepast.

Indien er na verloop van tijd toch afwijkingen ontstaan waarvan u de indruk heeft dat deze aangepast dienen te worden, dan komen wij van J. van Aanholt grond- en straatwerk bij u langs om deze te verhelpen. De garantietermijn bedraagt zes maanden.

Meer informatie of offerte aanvragen?

Neem contact op