Grondwerk

U kunt J. van Aanholt Grond- en straatwerk inschakelen voor verschillende soorten grondwerk . Hierbij kunt u denken aan onder andere:

  • Graafwerkzaamheden
  • Aanbrengen zandbed
  • Leeghalen tuin

Indien u interesse heeft en benieuwd bent naar een passende en scherpe offerte, kunnen wij geheel vrijblijvend een afspraak maken om uw wensen op papier te zetten.

Graafwerkzaamheden

Voordat er met straatwerkzaamheden van start gegaan kan worden, dient er meestal het nodige grondwerk te worden gedaan. Grondverbetering dient te gebeuren om een draagkrachtige ondergrond te verkrijgen. Dit betekent in de praktijk dat de zwarte grond vervangen dient te worden door een zandpakket. De laagdikte is afhankelijk van de doelstelling; terras of oprit.

Graafwerkzaamheden kunnen uitgevoerd worden door zowel mankracht als machines. Indien de ruimte of toegang beperkt is zullen we gebruik maken van mankracht.

Aanbrengen zandbed

Nadat de graafwerkzaamheden zijn afgerond, dient het ophoogzand te worden aangebracht. De richtlijnen voor bestratingen zijn voor een terras een laagdikte zand van 10cm, voor een oprit een laagdikte van 25cm. Deze werkzaamheden kunnen wij van J. van Aanholt grond- en straatwerk voor u verzorgen, door inzet van machines kan dit snel uitgevoerd zijn.

Leeghalen oude tuin

U wilt graag een nieuwe tuin, alleen ziet u soms “door de bomen het bos niet meer”. Uw oude tuin staat helemaal vol met bomen, struiken, schuttingen, vijvers en tot slot stenen, heel veel stenen.

Ook hierin kunnen wij van J. van Aanholt grond- en straatwerk wat voor u betekenen. Met mankracht en machines kunnen wij uw tuin leeghalen en alles afvoeren, zodat u zich daar niet om hoeft te bekommeren.

Meer informatie of offerte aanvragen?

Neem contact op